Om os

Claus Kongsted (Cand. Merc)

Professionel konsulent med mange års erfaring fra search-, rekrutterings- og konsulentverdenen. Claus Kongsted har indgående forretningsmæssig erfaring og kan forholde sig til de udfordringer, vores kunder mødes med hver dag

Claus har gennemført mange opgaver med virksomheder, der befinder sig i en kraftig transformationsproces. Dette kunne være:

Vækstvirksomheder, der ofte har nogle helt særlige udfordringer i relation til opgradering af organisation og kompetencer.

Vækstvirksomheder, som samtidig med deres daglige forretning også arbejder på at tiltrække ekstern kapital.

Generationsskiftevirksomheder, herunder management-buy-in eller management-buy-out eller glidende generationsskifte, med fokus på afhændelse af virksomheden og ledelsesmæssig kontinuitet.

Kapitalfondsejede virksomheder hvor krav til vækst, effektivisering, supplerende akkvisitioner og ikke mindst økonomirapportering typisk er skærpede i forhold til det tidligere ejerskab.

Nic Thielsen (Cand. Jur)

Professionel konsulent med mange års erfaring fra opgaver som rådgiver og udviklingspartner for store internationale virksomheder i ind- og udland , og han har desuden været HR direktør i to af verdens største, globale IT organisationer.

Nic har gennemført mange programmer i virksomheder, der har haft behov for en gennemgribende forandring af performance kulturen. Det kunne være:

Virksomheder og organisationer der mangler konkurrence-kraft som følge af lav produktivitet og svigtende kundetilfredshed

Virksomheder der ser muligheder i at mobilsere medarbejdere på alle i niveauer ved at skabe fornyet engagement og begejstring .

Virksomhedsledelser der står med ansvaret for en transformationsproces - en restrukturering, et tilkøb eller frasalg

Virksomheder ,der har en team organisering, matrix) og som ser behov for specifikke team-performance programmer